Image

Leer werken met Aware Parenting

Image

Aware Parenting Academy jaarprogramma

De Aware Parenting Academy is een compleet jaarprogramma om je te helpen werken met Aware parenting van Aletha Solter, PHD. Opgericht door psychologe en Aware parenting instructeur level 2 Chris Muller, MSc, BTA.

Dit krachtige programma kan iedereen helpen, van beginners die workshops Aware Parenting willen gaan geven, tot ervaren coaches en therapeuten die hun werk willen uitbreiden met kennis van Aware Parenting en hun vaardigheden willen laten groeien hierin. 

Meer informatie is te vinden op de website van Chris Muller

"EEN WAANZINNIGE, PRACHTIGE EN FIJNE REIS"

"Chris, ik vind je heerlijk! Je lach, je spel, je warmte. Je ongelooflijke hoeveelheid kennis en ervaring. Het vertrouwen dat steeds weer mag zegevieren in je begeleiding. Je leert het ons niet alleen, je leeft het en dat is aan alles te merken.  Ik had begeleiding van jou en merkte zoveel verschil bij mijzelf en bij mijn kinderen. Ik vind dat Aware Parenting echt de wereld in geslingerd mag worden. Ik wil dit aan ouders leren omdat het hen zoveel plezier, luchtigheid en vertrouwen brengt in het opvoeden van kinderen. Spel is goud! Spel is het smeermiddel, de safe-zone, de verbinder, wauw! Huilen is heerlijk! Het ontlaadt, het maakt helder, het verzacht. Er is zoveel plezier thuis, het is ongelooflijk." - Damiet

Image

Interesse in de Aware Parenting Academy? Vul dan dit formulier in:

Ben je een ouder of professional? Heb je vragen over Aware Parenting? Ben je op zoek naar support voor jouw organisatie, jezelf of jouw gezin? Je bent welkom om ons een berichtje te sturen.

Ben je op zoek naar inhoudelijk advies via email? Wij geven geen advies over de email. Je vindt tips onder het kopje tips of op de websites van de instructeurs.

Image